Vlaggen:


Reclamevlaggen:
Vlaggen zijn multi-inzetbare beelddragers. Uw logo, slogan of ander bedrijfskenmerk zorgen voor een snelle herkenning. U kunt uw vlaggen voor permanent gebruik inzetten maar evengoed voor een tijdelijke actie

Hoogformaat: (banier)
Door uw bedrijfs- of reclamevlag uit te voeren in hoogformaat, genereert u nog meer attentiewaarde.
Het is hierbij wel noodzakelijk dat uw vlaggenmast hiervoor geschikt is. Wellicht is een kleine aanpassing nodig om de huidige mast geschikt te maken.

Spandoeken:
Spandoeken zijn bij uitstek geschikt voor situaties waarin extra zeggingskracht geboden is. U kunt denken aan speciale acties, of aan het zichtbaar uitdragen van uw naam of reclameboodschap tijdens drukbezochte manifestaties. Horizontaal of verticaal, u bent altijd optimaal in beeld.

Geveldoeken:
Tekst of beeld komen goed tot hun recht tegen de gevel van uw bedrijfsgebouw. Doek is daarbij flexibel inzetbaar. U kunt afbeeldingen afwisselen met tekst (actie) doeken.
Geveldoeken kunnen ook met een schuine broeking geleverd worden (Vlaggenstok hangt onder een hoek)

Megadoeken:
U kent ze wel op de gebouwen langs de snelweg.
Als u extra aandacht nodig heeft gebruik dan indien mogelijk een megadoek. Impact verzekerd.
 

Masten:


Aan een mast gaat een goed advies vooraf!
Een vaste, draaibaar, mobiel, kantelbaar…………
Er zijn talloze mogelijkheden, en weet u, voor iedere situatie is een oplossing te vinden. Vraag vrijblijvend om een deskundig advies.
Masten zijn leverbaar met diefstalbeveiliging!


Prijzen:
De prijs voor (speciaal) bedrukte vlaggen hangt af van het aantal, het formaat en het aantal kleuren.


Ons advies:
Heeft u een mast van 8 meter hoog, dan adviseren wij een vlag van 200x300 cm, bij een mast van 6 of 7 meter een vlag van 150x225 cm. Voor banieren (verticale of hoogformaat vlaggen) is de hoogte van de banier ongeveer de helft van de mastlengte. Voor 6 en 7 meter masten worden meestal banieren van 100 cm breed bij 300 cm hoog genomen.